2.25 av 5
karta knapp bakgrund

Kaserngatan 48, Gävle

Öppet idag från 07:30

Om oss

Capio Hälsocentral Gävle - din vårdcentral i Gävle!

Välkommen till Capio Hälsocentral Gävle! Vi erbjuder ett brett utbud av vård och hos oss kan du få hjälp med dina besvär av kompetenta läkare och sjuksköterskor. Vår trevliga mottagning hittar du på Kaserngatan 48 i Gävle, men vi erbjuder också digital vård.

På Capio Hälsocentral Gävle får du alltid ett professionellt bemötande, och vi jobbar för att du ska uppnå bästa möjliga livskvalitet!

Vad kan du få hjälp med på Capio Hälsocentral Gävle?

Hos oss kan du få hjälp med det mesta som rör din hälsa, exempelvis:

• Vaccination
  • Provtagning
  • Sår
  • Hemsjukvård

Lista dig hos Capio Hälsocentral Gävle

Att lista dig på en vårdcentral ökar känslan av trygghet och kontinuitet. Det innebär nämligen att du ansluter dig till en vårdcentral, som du kan uppsöka för alla dina vårdbehov. Du får därmed ofta träffa samma läkare och övrig personal. Hos oss på Capio arbetar vi utifrån ledorden bota, lindra och trösta.

Vi på Capio Hälsocentral Gävle hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss, eller boka en tid redan idag!

Informationen uppdaterades 14:30 - 16 aug, 2023

Baserat på 4 omdömen

13 maj, 2023

INGEN KOMMENTAR

27 okt, 2022

Otroligt oprofessionellt bemötande av distriktssköterska, oförskämd och otrevlig. Har aldrig varit med om något liknande vid vårdkontakt!

6 sep, 2021

Skulle få komma på läkarbesök nu i somras, kontaktade dem och undrade varför jag inte fick någon kallelse. Du står på väntelista fick jag höra men när det kan bli det vet ingen. Likadant för maken fick brev att boka tid ringer och får till svar att behöver du verkligen komma. Hur dumt som helst.

16 feb, 2021

Försökte att förnya mitt recept via er app Fungerade naturligtvis inte Hsr ringt er men får vänta på telefontid Oacceptabelt dålig access

Kontakt och öppettider

Måndag - Fredag:07:30 - 17:00