Premicare Öbacka logo

Premicare Öbacka, Härnösand
Premicare Öbacka

Region Västernorrland har i slutet av februari genomfört ett journalbyte som tyvärr orsakat begränsningar av vårdens tillgänglighet. Det innebär att du som patient kan ha svårare att nå oss och det kan vara längre väntetider på rådgivningsfrågor och dina receptförfrågningar samt att vi har färre läkartider att erbjuda till våra patienter. Vi hoppas att situationen snabbt förbättras och är tacksamma för din förståelse. Under sommaren har vi inga bokningsbara E-tider för provtagning. Var god ring oss på 0611-332300 och välj knappval "provtagning" så hjälper vi dig att boka en tid.

Premicare Öbacka, Härnösand

Informationen uppdaterades 23:28 - 4 jul, 2025

Här kan du se omdömen som Premicare Öbacka har fått i Nationella Patientenkäten.

Besökstider

Sjukgymnastik/Fysioterapi, Kuratorsverksamhet, Distriktssköterskeverksamhet, Barnmorskemottagning, Barnhälsovård/BVC, Allmänmedicin, Medicinsk fotvård, Vårdcentral (BT), Dietistverksamhet, Provtagningsverksamhet, öppen vård

Premicare Öbacka i Härnösand får höjda uttalanden för sitt vänliga och professionella bemötande samt effektiva vårdservice. Många patienter noterar deras kompetenta och trevliga läkare samt snabb respons. Dock kan det vara utmanande att nå dem via telefon och det kan uppstå frustration vid kontaktförsök genom 1177. Totalt sett bemöts vårdcentralens bemötande mycket positivt.
Vänligt bemötande
Professionellt och kunnigt
Effektiv vårdservice
Bra och trevliga läkare
Snabba svar och vård
Trevlig personal
Svårt att nå per telefon
akutvård, allmän hälsa, långsiktig vård
*Sammanfattat från Google (10) & Hitta (5).

1.7
Margaretha G.
31 maj, 2025
Väntetiden att få komma till en läkare är orimlig. Behöver man sedan en uppföljning är även den orimlig.
1.3
Eric Anders L.
19 maj, 2025
Efter fem kontakttillfällen och 42 dagars väntetid för att träffa en läkare på Öbacka hälsocentral har jag ännu inte ens fått en läkartid. Tråkigt att vården fungerar (inte fungerar) som den gör när man behöver den.