Premicare Gullänget Hälsocentral logo

Premicare Gullänget Hälsocentral

Vi arbetar på uppdrag av Region Västernorrland och vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet med god tillgänglighet, service och bemötande när du besöker vår hälsocentral. Är närheten till vård och omsorg viktig för dig? Hos oss är allt samlat under ett tak: hälsocentral, läkarmottagning, barnavårdscentral, diabetesmottagning, distriktssköterskor, barnmorskemottagning, fysioterapeut,...
Premicare Gullänget Hälsocentral

Är närheten till vård och omsorg viktig för dig?
Hos oss är allt samlat under ett tak: hälsocentral, läkarmottagning, barnavårdscentral, diabetesmottagning, distriktssköterskor, barnmorskemottagning, fysioterapeut, psykolog/kurator m.m.
All kompetens samlad för hela familjen under samma tak!
Vi är ett kompetent arbetslag med ca 25 personer som jobbar tillsammans för ett hälsosammare Örnsköldsvik.

Informationen uppdaterades 23:28 - 27 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Premicare Gullänget Hälsocentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Helgfri

Helgfri. TeleQ

Sjukgymnastik/Fysioterapi, Artrosskola, Kuratorsverksamhet, Psykologverksamhet, vuxna, Distriktssköterskeverksamhet, Stressrehabiliteringsverksamhet, Barnmorskemottagning, Barnhälsovård/BVC, Allmänmedicin, Inkontinensmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Arbetsterapi, Dietistverksamhet, Amningsmottagning, Livsstilsmottagning, primärvård

Kliniken får beröm för sina duktiga och engagerade läkare, vilket flera patienter framhäver. Den aktuella ombyggnaden uppskattas av vissa men skapar för närvarande viss rörighet. En del negativa kommentarer rör dåligt bemötande från icke-läkare, särskilt i telefon. Sammantaget är den en bra plats för familjer och de med specifika vårdbehov, men bemötandet från viss personal kan förbättras.
Bra läkare
Engagerade doktorer
Otrevligt bemötande
Telefonister bortser problem
Effektiv hjälp (flera tjänster)
Fräsch lokal
Rörigt p.g.a. ombyggnad
familjer, diabetes, barn, allmän vård
*Sammanfattat från Google (18).

1 omdöme
Inger F.