Om Vårdcentralen Nävertorp Katrineholm, Katrineholm
Välkommen till vårdcentralen Nävertorp! Vi har en bred kompetens inom medicin, rehabilitering och barnhälsovård. Vi kan hjälpa dig med de vanligaste sjukdomarna, kroniska sjukdomar, psykisk ohälsa och olika skador. Vi finns på Västgötagatan 16. Parkering finns i anslutning till lokalen. Barnavårdcentralen (BVC) är en del av familjecentralen som arbetar famljecentrerat med barnets bästa i centrum. BVC ligger på Kerstinbodagatan 37.
Vårdcentralen Nävertorp har fått positiva omdömen för snabb återkoppling och trevligt bemötande. Många patienter upplever noggranna undersökningar och känner sig väl omhändertagna. Criticism inkluderar svårigheter att nå vårdcentralen via telefon och upplevda problem med vissa läkare. Trots detta, är det en tillmötesgående och trevlig vårdcentral, särskilt lämpad för barn och allmänvård.