Diabetesteamet Vårdcentralen Mäster Olof Strängnäs, Strängnäs

karta knapp bakgrund

Storgatan 13, 64530 Strängnäs

Öppet idag till 19:00

Om oss

Till Diabetesmottagningen kommer de patienter som har en diabetesdiagnos, men även patienter som ligger i riskzonen för att utveckla diabetes.
Telefonnummer: 0152-262 00
Till Diabetesteamet kommer de patienter som har en diabetesdiagnos, men även patienter som ligger i riskzonen för att utveckla diabetes. Diabetessköterskan hjälper dig med stöttning och råd gällande din diabetessjukdom, kontroller och utprovning av hjälpmedel men även inställning av rätt insulin/tablettbehandling i samråd med läkaren. Vi sätter upp ett tydligt mål så att du som patient är delaktig i vården. Även anhöriga är välkomna att delta vid våra träffar om du så önskar. Till hjälp förutom läkaren så har diabetessköterskan dietist, rehab-personal, psykolog och vid behov fotvårdsterapeut. Vårdcentralen Mäster Olof är ansluten till Nationella Diabetesregistret som är ett kvalitetsregister för diabetesvården.. Telefonnummer: 0152-262 00

Informationen uppdaterades 08:06 - 16 mar, 2023

ANNONS

Capio Go - Trygg vård genom hela livet

Få hjälp direkt via vår app!

• Vård inom 15 min
  • Tid på vårdcentral inom 24 timmar
  • Öppet året runt

Få hjälp via Capio Go redan idag

ANNONS

Vill du veta hur din kropp mår? Boka en hälsokontroll hos Svensk Provtagning!

Svensk Provtagning erbjuder

• ett stort utbud av hälsokontroller i olika omfattning
  • provsvar inom 5-7 dagar
  • över 155 provtagningsenheter från Kiruna i norr till Malmö i söder.
Boka hälsokontroll hos Svensk provtagning

0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Tisdag - Fredag:07:45 - 17:00