primary care

Kälarne hälsocentral

Hos oss finner du en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier. När du blir skadad, sjuk eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss.
Kälarne hälsocentral

Under v 29-33 kommer Kälarne hälsocentral vara stängt pga semester. Vi hänvisar då till Bräcke hälsocentral. Kom ihåg att förnya era recept innan. Fredagar stängt, patienter hänvisas till Bräcke hälsocentral, 0693-16610 eller via 1177. BVC-ärenden hänvisas till 1177 eller meddelande via telefonsvarare, 0693-16610.

Informationen uppdaterades 09:44 - 11 jun, 2025

+466961#### Visa nummer

Stängt

Barnhälsovård/BVC, Distriktssköterskeverksamhet, Barnmorskemottagning, Allmänmedicin, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Vårdcentral (BT)

Kälarne hälsocentral är uppskattad för sin kompetenta personal och det trevliga bemötandet. Patienterna får oftast träffa önskad läkare och känner sig delaktiga i vårdbeslut. Stöd och information om behandlingar är tillfredsställande, men råd om levnadsvanor som tobak och alkohol diskuteras sällan vilket kan förbättras.
Kompetent personal
Trevligt bemötande
Lätt att få tid
Fler läkare samma gång
Känslomässigt stöd
Välförklarad behandling
Brist på levnadsvanor råd
Alkoholvanor diskuteras sällan
Vuxna, psykisk hälsa, vanligt vårdbesök
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (32), Google (6), Facebook (1) & Hitta (1).