Älvängens Läkarhus logo

Älvängens Läkarhus

Välkommen till Älvängens Läkarhus, BVC och Rehab. Den 1 maj 2018 slog vi upp dörrarna till Älvängens Läkarhus. Du hittar oss i nybyggda, fina lokaler bredvid ICA på nya handelsplatsen i Älvängen. Hos oss finns vårdcentral, BVC och rehabiliteringsmottagning med sjukgymnastik och arbetsterapi. Allt under samma tak för att vi ska kunna ge dig och din familj bästa möjliga vård.

Informationen uppdaterades 11:53 - 28 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Älvängens Läkarhus har fått i Nationella Patientenkäten.

Torsdag
Onsdag
Tisdag
Måndag

Drop-in-tider

Akuta besvär

Vaccination mot covid-19, Vårdcentral (BT), Allmänmedicin, Provtagningsverksamhet, öppen vård

Älvängens Läkarhus har fått mycket positiv feedback för deras vänliga och inkluderande personal samt snabba och effektiva besök. Många patienter uppskattar även de nya och bekväma lokalerna, samt den emotionella stödet de får. Dock finns det flera negativa kommentarer om långa väntetider vid drop-in, tidskrävande kommunikation via post och brist på digital kontaktalternativ. Sammantaget verkar kliniken generellt vara kompetent men med områden för förbättring, särskilt inom informationshanteringen.
Trevlig och omtänksam personal
Snabba och effektiva besök
Bra för emotionellt stöd
Fina och bekväma lokaler
Duktiga på att inkludera patienter
Kompetenta läkare och sköterskor
Lång väntetid för drop-in
Kommunikation via post tar tid
Problem med tidbokningssystemet
Brist på chattkommunikation
Allmän vård, BVC, rehab
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (50), Google (33) & Hitta (4).

4.6
Laila J.
21 feb, 2025
Marita V.
18 feb, 2025
Är pasient hos sen några år tillbaka. Vart nöjd ett tag. Men efter ett kort tag blev min remiss till en bort glömd att skickas in till Högsbo sjukhus. Fick då vänta lång tid på min operation. Vart nu igen på min års kontroll med prover och dylikt i mi ålder. Två år nu irad har jag fått vänta 15 min och fått samma ursäkt. JAG Var Tvungen Att köra min bror. Läkaren heter Karin S