Provtagningen Slöinge logo
Provtagningsverksamhet

Provtagningen Slöinge

Vi tar prover som är ordinerade av våra läkare vid läkarbesök och inför årliga kontroller. Vi tar också prover som är ordinerade av andra läkare både från sjukhus och privata vårdgivare. Om du har remiss för provtagning kan du logga in och boka en tid på 1177.

Informationen uppdaterades 11:46 - 17 feb, 2025

Onsdag - Torsdag
Onsdag - Torsdag
Måndag - Tisdag
Måndag - Tisdag

Provtagningsverksamhet, öppen vård

Recensionerna av Provtagningen Slöinge visar en delad uppfattning bland patienterna. Många uppskattar den snabba och professionella hjälp de får samt det trevliga bemötandet från personalen. Flera patienter belyser även den stressfria vårdmiljön, som bidrar till ett gott omhändertagande. Å andra sidan finns det recensioner som pekar på att kliniken ibland undviker patientbesök, vilket leder till frustration. Kritiska röster har även tagit upp bristande kompetens och enstaka otrevligt bemötande, samt bristande uppföljning från vårdpersonalen.
Snabb och professionell hjälp
Icke-kompetent intryck
Otrevlig personal ibland
Bristande uppföljning
provtagning, kontrollbesök
*Sammanfattat från Google (11).