primary care

Rehabiliteringsmottagningen Linden

Rehabiliteringsmottagningen Linden är en offentlig primärvårdsrehabilitering. Här arbetar sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter och samtalsterapeuter. För att boka tid hos oss behövs ingen remiss. Du kan alltså vända dig direkt till Rehabiliteringsmottagningen Linden utan att först ha varit hos läkare eller sjuksköterska angående dina besvär. Välkommen att boka en tid för bedömning!

Aktuell information

Under veckorna 26–27 samarbetar vi med Brunnsgårdens samtalsteam. Har du behov av samtalskontakt under dessa veckor vänligen ring 0454-73 30 75. Under vecka 28 och vecka 32 samarbetar vi med Ronneby rehabs samtalsteam. Har du behov av samtalskontakt under dessa veckor vänligen ring 0457-73 14 90.

Informationen uppdaterades 09:59 - 11 jun, 2025

Callback