Vårt team på Lilla Edets vårdcentral hälsar dig välkommen som patient! Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårdcentralen och kan erbjuda såväl akuta som planerade besök. Vi gör vårt yttersta för att ge dig och din familj en trygg vårdkontakt här på Medpro Clinic i Lilla Edet.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
78.5av 100
Helhetsbetyg 2024
±10.9 konfidensintervall
55 svar (32% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck80.9±10.8Medel 80.1
Emotionellt stöd79.7±12.5Medel 76.6
Delaktighet och involvering81.5±10.4Medel 79.8
Respekt och bemötande84.7±9.5Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering68.2±12.4Medel 72.6
Information och kunskap75.2±11.5Medel 76.5
Tillgänglighet81.7±10.2Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Medpro Clinic Lilla Edet vårdcentral uppskattas för sin trevliga personal och bra bemötande, särskilt av sköterskorna. Trots detta finns det återkommande synpunkter på oregelbunden personal och svårigheter att boka tid. Kommunikation kan ibland brista, vilket kan leda till lång väntetid för patienter. Kliniken är väl lämpad för vuxna patienter som söker planerade besök snarare än akuta behov.
Trevliga sköterskor
Dålig kommunikation
Lång väntetid
Bra läkare
vuxna, planerade besök
*Sammanfattat från Google (5) & Nationell patientenkät (65).
Trevliga sköterskor
Dålig kommunikation
Lång väntetid
Bra läkare
vuxna, planerade besök
*Sammanfattat från Google (5) & Nationell patientenkät (65).