specialist care

Gynekologisk mottagning Hudiksvall

Kvinnosjukvården omfattar gynekologi, graviditet och förlossning. Det innefattar allt från den unga flickan till den åldrande kvinnan. De flesta gynekologiska besvär kan du få hjälp med via din hälsocentral. För vägledning hur du bäst får hjälp med dina gynekologiska symtom, se Gynekologi i Region Gävleborg under Läs mer. Vid vissa tillstånd eller symtom kan du höra av dig direkt till oss utan...
Gynekologisk mottagning Hudiksvall

Vid vissa tillstånd eller symtom kan du höra av dig direkt till oss utan att kontakta hälsocentralen. När du önskar avbryta graviditet, blödningar efter klimakteriet, ökat bukomfång med samtidig viktnedgång under en kortare tid.

Informationen uppdaterades 12:45 - 13 dec, 2024

Här kan du se omdömen som Gynekologisk mottagning Hudiksvall har fått i Nationella Patientenkäten.

+466509#### Visa nummer

Gynekologi, Sjukhus (BT)

1.5
1 omdöme
1.5
Tilde V.
17 jun, 2024
Aldrig upplev någon otrevligare personal i telefonen. Ringer för att berätta att man är gravid och damen på andra sidan suckar och säger jaha som om man vore ett problem. Får ej någon tid och hon ber mig ringa upp nästa vecka då det ej finns tider. Ända frågan som ställdes var när min senaste menstruation var, hon sätter då i gång och räknar och säger att jag ringer för tidigt då jag inte ens är i veckan 4 va då i början av vecka 6 så hon räknade även fel. Samtalet varade 2 min och hon var irriterad och otrevlig under hela samtalet