Skövde Rehabcenter är en rehabmottagning i centrala Skövde. På mottagningen bedriver vi en aktiv rehabilitering och lägger stor vikt vid personligt bemötande. Vårt mål är att skapa rehabilitering som uppfyller de senaste forskningsrönen - ökad kunskap skapar trygghet.
Träning enligt oss på Skövde Rehabcenter ska vara funktionell och målinriktad!
Skövde Rehabcenter kan idag erbjuda dig bedömning,...
Träning enligt oss på Skövde Rehabcenter ska vara funktionell och målinriktad!
Skövde Rehabcenter kan idag erbjuda dig bedömning, behandling och rehabilitering inom Fysioterapi/Sjukgymnastisk.
Vi kännetecknas av lång erfarenhet samt hög kompetens inom fysioterapi/sjukgymnastik, ortopedisk manuell terapi, rehabilitering och idrottsmedicin.
För att komma till oss behövs ingen läkarremiss. Du kan även skriva en egenremiss på vår hemsida.
Skövde Rehabcenter erbjuder en stark kombination av kompetent personal och professionell behandling. Recensenter lyfter fram det trevliga bemötandet och den klara kommunikationen som klinikens starka egenskaper. De flesta är mycket nöjda och upplever fördelarna med väl utförd rehabilitering utan krav på remiss. Dock nämndes inget om väntetider och vissa saknar fokus på de allra senaste teknikerna inom fältet.