Vårdcentralen Achima Care Fristaden Eskilstuna, Eskilstuna - Vården
Vårdcentralen Achima Care Fristaden Eskilstuna, Eskilstuna
Se på kartan
Hur upplevs mottagningen?
Om Vårdcentralen Achima Care Fristaden Eskilstuna, Eskilstuna
Välkommen som patient hos oss! Vi erbjuder dig en vårdcental som är fullbemannad med specialutbildad personal. Vi har hög tillgänglighet och god kontinuitet. - Kontakta oss gärna för mer information!
Achima Care Fristaden Eskilstuna vårdcentral har en engagerad personalstyrka med fokus på seriositet och professionalitet. Många uppskattar den effektiva provtagningen och den moderna utrustningen. Dock verkar det finnas brister i kontinuitet och i vissa fall patientinteraktion, vilket leder till långa väntetider och oklara behandlingsplaner. Framför allt har betoningen legat på kort väntetid och lätt tillgång till resurser.
Effektiv provtagning
Tillgång till moderna resurser
Hög tillgänglighet
Långa väntetider
Oklara behandlingsplaner
akut vård, rutinbesök
*Sammanfattat från Google (33) & Nationell patientenkät (64).
Effektiv provtagning
Tillgång till moderna resurser
Hög tillgänglighet
Långa väntetider
Oklara behandlingsplaner
akut vård, rutinbesök
*Sammanfattat från Google (33) & Nationell patientenkät (64).