Överkalix hälsocentral, Division Nära logo
Vårdcentral

Överkalix hälsocentral, Division Nära

Överkalix hälsocentral är ditt självklara val när du bor, arbetar eller ofta vistas i kommunen. Vi är en komplett hälsocentral som tar hand om dig i livets alla olika skeenden. Vi har även akutverksamhet med ambulansverksamhet och du kan få kontakt med oss alla dagar i veckan, dygnet runt. I anslutning till läkarmottagningen finns en akutavdelning med 6 vårdplatser där det finns möjlighet till...
Överkalix hälsocentral, Division Nära

Vi är en komplett hälsocentral som tar hand om dig i livets alla olika skeenden. Vi har även akutverksamhet med ambulansverksamhet och du kan få kontakt med oss alla dagar i veckan, dygnet runt. I anslutning till läkarmottagningen finns en akutavdelning med 6 vårdplatser där det finns möjlighet till vård i en lugn och trivsam miljö.

Informationen uppdaterades 12:45 - 2 jul, 2025

Här kan du se omdömen som Överkalix hälsocentral, Division Nära har fått i Nationella Patientenkäten.

88%

Vårdcentral (BT), Arbetsterapi, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Akutverksamhet med basåtagande i primärvård, Allmänmedicin, Barnhälsovård/BVC, Barnmorskemottagning, Distriktssköterskeverksamhet, Läkarverksamhet, särskilt boende

Överkalix hälsocentral är känd för sin kompetenta och trevliga personal som snabbt remitterar vidare vid behov. Många patienter uppskattar den goda stämningen och tillgängligheten dygnet runt. Dock finns det önskemål om fler svenska läkare och viss kritik mot personalens kompetens och rykten. Sammantaget får hälsocentralen hög uppskattning för sitt stöd och engagemang.
Kompetent personal
Trevliga och hjälpsamma
Snabb vidare remittering
Bra stämning
Behov av fler svenska läkare
Inkompetent personal
Skvaller rykten
barn, akutvård, äldreomsorg
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (59) & Google (14).