Hällans hälsocentral logo

Hällans hälsocentral

Vecka 25-32: Förändrade öppettider för registrering på Lättakuten: Kl. 08:15-11:00. Har specialistvården ordinerat dig att ta prover? Från och med fredag den 2/5 gör du det på din hälsocentral, alltså på den hälsocentral där du är listad. Förändringen innebär att du i fortsättningen inte ska vända dig till Piteå sjukhus för provtagning.

Välkommen till Hällans hälsocentral! På sidan boka vaccination mot covid-19 på 1177.se kan du se vilka som kan boka tid just nu. Du kan inte boka vaccination mot covid-19 genom att ringa oss. Använd munskydd vid besök i vården. Rekommenderas för alla 16 år eller äldre. Vi är en komplett hälsocentral som tar hand om dig i livets olika skeenden. Läkarmottagning, Barnhälsovård, distriktssköterskemottagning, diabetesmottagning, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, psykiatrisjuksköterska. Behöver du hjälp med att sluta röka, stresshantering? Råd om kost, motion, alkohol, sömn med mera? Välkommen att kontakta oss.
Använd munskydd när du kommer. Har du förkylningssymtom, halsont eller feber, ring din hälsocentral och boka tid. Lättakuten kan du söka för symtom som ej varat mer än 14 dagar.

Informationen uppdaterades 01:46 - 7 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Hällans hälsocentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Besökstider

Läkarverksamhet, särskilt boende, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Barnhälsovård/BVC, Vårdcentral (BT)

2.9
mats r.
5 mar, 2025
Allt bra förutom info runt vaccinering, hittar inget och är i 2 riskgrupper. idag är enda dagen jag har bil buss vågar jag inte åka pga smittorisk. detta är otroligt uselt. 1177 har 50 min väntetid i telefon
Maria B.
7 jul, 2024
Väldigt dåligt kundbemötande. Ingen hjälp när man behövde det. Under all kritik. Bytt hälsocentral nu för att slippa Hällan.