Ortopedi Stockholm Praktikertjänst AB logo

Ortopedi Stockholm Praktikertjänst AB

Praktikertjänst Ortopedi Stockholm är en ortopedisk specialistklinik med vårdval på uppdrag av Region Stockholm Vi erbjuder våra kunder specialistmottagning samt dagkirurgiska ingrepp med inriktning framförallt mot skador i axlar, knän samt idrottsskador. Hos oss arbetar några av landets mest renomerade idrottsortopeder. Vi erbjuder högsta tillgänglighet och bästa möjliga omhändertagande i...
Ortopedi Stockholm Praktikertjänst AB

Hos oss arbetar några av landets mest renomerade idrottsortopeder.
Vi erbjuder högsta tillgänglighet och bästa möjliga omhändertagande i nyrenoverade och modernt utrustade lokaler.
Välkommen!

Informationen uppdaterades 15:23 - 11 jun, 2024

Här kan du se omdömen som Ortopedi Stockholm Praktikertjänst AB har fått i Nationella Patientenkäten.

Ortopedi Stockholm Praktikertjänst AB får mycket beröm för sin professionella och vänliga personal, samt snabb service från tidsbokning till operation. Patienterna känner sig väl omhändertagna och lokalerna beskrivs som moderna och bekväma. De flesta är nöjda med resultatet av ingreppen, speciellt när det gäller idrottsrelaterade skador. Några få recensenter upplevde dock långa väntetider eller bristande kommunikation.
Snabb tidsbokning och operation
Trevligt bemötande
Trygg och bekväm miljö
Proffsiga operationer
Väntetid i väntrummet
Ingen förbättring efter operation
Kände sig inte hörd
idrottsskador, axel- och knäoperationer, snabb vård
*Sammanfattat från Google (25) & Facebook (10).

Marie Å.
25 jun, 2024
Otroligt snabb återkoppling efter att remiss var inkommen. Efter läkarbesöket tog det 1 vecka och jag var meniskopererad. Fint, lugnt och proffsigt lugnt bemötande från all personal. Extra tack till läkaren Göran Arn.
Rasmus G.
4 mar, 2024
Gjort tre tidigare operationer hos en annan aktör. Hade fortfarande knäproblem och sökte mig vidare till praktikertjänst som jag fått rekommenderad. Bemötandet var som natt och dag! Och efter en fjärde operation så börjar knät äntligen komma i ordning. Är du som jag i 30års åldern och aktivt tränande och söker efter en kirurg som tar dig på allvar, ger dig det personliga och jobbar med dig långsiktigt sök dig till Praktikertjänst. Claes där är en stjärna.