Praktikertjänst Ortopedi Stockholm är en ortopedisk specialistklinik med vårdval på uppdrag av Region Stockholm Vi erbjuder våra kunder specialistmottagning samt dagkirurgiska ingrepp med inriktning framförallt mot skador i axlar, knän samt idrottsskador. Hos oss arbetar några av landets mest renomerade idrottsortopeder. Vi erbjuder högsta tillgänglighet och bästa möjliga omhändertagande i nyrenoverade och modernt utrustade lokaler. Välkommen!
Ortopedi Stockholm Praktikertjänst AB får mycket beröm för sin professionella och vänliga personal, samt snabb service från tidsbokning till operation. Patienterna känner sig väl omhändertagna och lokalerna beskrivs som moderna och bekväma. De flesta är nöjda med resultatet av ingreppen, speciellt när det gäller idrottsrelaterade skador. Några få recensenter upplevde dock långa väntetider eller bristande kommunikation.
Snabb tidsbokning och operation
Trevligt bemötande
Trygg och bekväm miljö
Proffsiga operationer
Väntetid i väntrummet
Fantastisk och proffsig personal (alla)
Fräscha lokaler (flera)
Trevligt bemötande
Trygg och bekväm miljö
Proffsiga operationer
Väntetid i väntrummet
Fantastisk och proffsig personal (alla)
Fräscha lokaler (flera)
Ingen förbättring efter operation