Cederkliniken logo
Vårdcentral

Cederkliniken

Du är välkommen att kontakta oss digitalt direkt via nedanstående länk: https://e-besok.se/ptj/cederkliniken Alla mottagningar utom Lättakuten har tidsbokning. Cederklinikens lättakut har öppet måndag-fredag 9.00-11.30. Här kan du söka för enklare åkommor där du haft besvär i max två veckor. Öppettiden för Lättakuten kan under perioder vara begränsad. Besök vår hemsida www.cederkliniken.se för mer information.

Informationen uppdaterades 01:46 - 21 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Cederkliniken har fått i Nationella Patientenkäten.

Vårdcentral (BT), Allmänmedicin, Barnhälsovård/BVC, Distriktssköterskeverksamhet

Cederkliniken erbjuder ett trevligt och kompetent bemötande med snabb service på sin Lättakut. Många uppskattar deras digitala tjänst som underlättar vårdkontakter och deras öppna attityd. Dock har vissa patienter upplevt frustration kring digital tidsbokning med många frågor, variation i återkoppling och väntetider. Kontinuitet i vården kan ibland också brista. Sammantaget får kliniken ofta beröm för den kompetens och trevlighet personalen visar.
Bra bemötande
Effektiv digital tjänst
Trevlig personal
Sämre digital tidsbokning (flera frågor)
Inkonsekvent återkoppling
Kompetent personal
Snabb service på Lättakuten
Tillgänglighet och öppenhet
Väntetider
Brist på kontinuitet
allmän vård, Lättakuten
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (57), Google (33) & Hitta (4).

4.5
Kerstin E.
30 sep, 2022
Tack för otroligt bra bemötande av alla och framför allt Jörgen Boström som direkt förstod mitt problem hur jag mådde och ordnade operation snabbt
David B.
20 sep, 2021