Audika Västerås

Audika Västerås

4.75 av 5
(6 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Kopparbergsvägen 14, 3 trappor, Västerås

Audika Västerås

Hörseltest

Kostnadsfritt

Om oss

Välkommen till Audikas hörselklinik på Kopparbergsvägen i Västerås!

För Audika är alla detaljer i livet värda att höra

Med över 30 hörselkliniker i södra och mellersta Sverige är Audika Sveriges ledande privata aktör inom hörselvård. Audikas mål är att alla ska nå sin fulla hörselpotential och arbetar efter att varje person är unik och har enskilda behov. Audikas legitimerade audionomer är experter på hörsel och hjälper dig att höra bättre.

Få hjälp med din hörsel av en audionom hos Audika Västerås

Hos Audika kan du få hjälp med att testa din hörsel, prova ut hörapparat, prova ut arbetshjälpmedel och/eller prova ut individanpassade hörselskydd. Audika säljer också hörselprodukter som passar olika behov, samt hörapparatsbatterier till alla möjliga modeller. Du kan handla på någon av Audikas 30 kliniker eller online på hörselbutik.se

Upplever du nedsatt hörsel?

Har du problem eller känner igen något av följande?

  • Du har svårt att följa med i konversationer när fler pratar samtidigt. 

  • Du har svårt att lokalisera var ljud kommer ifrån.

  • Din familj och vänner säger att du har börjat höja volymen när du ser på TV eller lyssnar på musik.

  • Du tycker andra mumlar och pratar otydligt.

Ju tidigare du söker hjälp, desto bättre! Första steget mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Ett hörseltest hos Audika Västerås är kostnadsfritt och du behöver ingen remiss för att boka en tid.

Audika erbjuder hörapparater med modern och smart teknik

Hos Audika i Västerås kan du prova hörapparater med den allra senaste och smartaste tekniken. Audika erbjuder internetuppkopplade, laddningsbara och återkopplingsfria hörapparater. Dagens hörapparater är digitala och diskreta. De allra senaste modellerna gör det inte bara möjligt att förstärka ljud, utan också att skapa bättre förutsättningar för hjärnan att tolka och förstå ljuden vi hör. Irriterande bakgrundsljud dämpas och eventuell återkoppling förhindras innan den ens uppstår.

Du är välkommen till Audika om du är 18 år eller äldre och har en lätt eller måttlig hörselnedsättning. En audionom på Audika Västerås hjälper dig med hela din hörselrehabilitering! 

Ta steget mot bättre hörsel redan idag - välkommen till Audika Västerås!

Informationen uppdaterades 14:41 - 8 jan, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
4.83 av 5
Tillgänglighet
4.5 av 5
Lokal och hygien
4.83 av 5
Information
4.83 av 5
4.75 av 5

Baserat på 6 omdömen

Spontant omdöme
20 jul, 2021

Anna är fantastisk

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
16 jan, 2019

Fantastiskt!

Tillgänglighet
Information
Lokal och hygien
Vårdkvalitet
Spontant omdöme
16 jan, 2019

Toppen!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
16 jan, 2019

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
16 jan, 2019

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Vanliga frågor och svar

Fråga ställd 13:59 - 30 nov, 2019

Hej.Jag har ett par hörapparater som jag köpt privat och nu så har ena apparaten slutat att fungera,den är helt tyst,har gjort allt för att få den att fungera men det funkar inte.Jag skulle gärna ha en genomgång av apparaterna,de är köpta 2014.

Audika Västerås svarar:

Hej, Vi kan se att du har fått hjälp med ditt ärende. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp. Med vänlig hälsning, Audika hörselklinik

Fråga ställd 14:42 - 7 nov, 2019

Hej, jag undrar om ni gör gjutna hörselskydd för öronen som är anpassade för skolmiljö? Jag arbetar som idrottslärare i Västerås kommun och fått godkännande att ordna ett par.

Audika Västerås svarar:

Hej, Jag vi gör anpassade hörselskydd på vår mottagning i Västerås. Vi anlitar Bellman och Symfon och du kan se vilken typ av skydd de tillverkar på https://bellman.com/sv/bellmanear/horselskydd/ Hälsningar Audika

Fråga ställd 16:34 - 5 aug, 2019

Hej, förlåt...English. Today I went to see my doctor since I have been taking medication (Diprotit) to reduce swelling in my ears. He was not completely satisfied with the result and he advised me to continue the treatment for another 5 days. Therefore I would like to rebook my time at AUDIKA (thursday august 8th, 12.45). About one week later would be fine, if possible of course. Sorry for any inconvenience, but I really would like to prepare for the best possible starting point. Hope to hear from you, mvh, Johannis.

Audika Västerås svarar:

Hi, our contact center will rebook the appointment and will contact you. Best regards, Audika

Fråga ställd 12:29 - 17 jan, 2019

Jag behöver en ny "vinge" till min Orion hörapp. Kan ni hjälpa mig? Boka tid eller drop in?

Audika Västerås svarar:

Hej Christer, du är varmt välkommen att boka in ett servicebesök så hjälper vi dig. Vi har ingen drop-in i Västerås. Välkommen att ringa oss på 0200-11 14 50. Med vänlig hälsning, Audika hörselklinik

Fråga ställd 14:06 - 12 feb, 2018

Hej jag har hörapparater från Avesta i Kista, Stockholm. Inköpta 2015. I förra veckan fick min hund tag i ena hörapparaten och bet sönder slangen och insatsen i örat. Kan ni hjälpa mig med detta? Vi bor i FAGERSTA nu.

Audika Västerås svarar:

Hej, För att kunna se vilka hörapparater det är så behöver vi ditt personnummer. Det bästa är om du ringer in till oss på 0200-11 14 50 så kan vi hjälpa dig med ditt ärende. Hälsningar Jannica Karlsson Kundservice AUDIKA

Kontakt och öppettider

Öppettider

Endast bokade besök.

Drop-in-tider

Måndag - Fredag:12:45 - 13:30

Telefonnummer

010 - 888 5# ## Visa nummer

Hemsida

Relaterade kategorier