Kiruna hälsocentral logo

Kiruna hälsocentral

Kiruna hälsocentral finns i lokaler på Kiruna sjukhus. Verksamheten omfattar läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BHV, MHV, fysioterapi, arbetsterapi, psykosocialt team och ljusbehandling. Vaccinationsmottagning 2025-04-01--2025-05-09. För sjukvårdsrådgivning ring 1177. För tidsbokning eller rådgivning ring 0980-732 30. Du får ett flertal alternativ: Psykisk hälsa knappval...
Kiruna hälsocentral

Vi kommer nu förändra vårt arbete på vår läkar- och sköterskemottagning, på grund av låg bemanning. Vår läkarbemanning påverkas av tillgång på inhyrd arbetskraft. Vi arbetar för att kunna ta emot och hjälpa våra patienter, men vi kommer att prioritera att ta emot de som är i störst behov av våra insatser. Vi ber er ha överseende med väntetider som kan uppstå. Vår personal gör allt de kan för att göra det bästa för er alla.

För sjukvårdsrådgivning ring 1177. För tidsbokning eller rådgivning ring 0980-732 30. Du får ett flertal alternativ: Psykisk hälsa knappval 1 Mottagning knappval 2 Fysioterapi knappval 3 MHV knappval 4 BHV knappval 5 Provtagning knappval 6 Vaccinationsmottagning 2025-04-01 -- 2024-05-09 klockan 9-12 och 13-16 tisdagar och torsdagar.

Informationen uppdaterades 13:24 - 16 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Kiruna hälsocentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Besökstider

Vårdcentral (BT), Allmänmedicin, Barnhälsovård/BVC, Barnmorskemottagning, Distriktssköterskeverksamhet, Läkarverksamhet, särskilt boende

Kiruna hälsocentral uppskattas för sin vänliga och professionella personal, vilket ger ett gott omhändertagande. Många patienter känner stor uppskattning och trygghet. Dock finns det utmaningar med telefonköer och underbemanning som många påpekar. Några upplever även en otrevlig ton i telefonservicen vilket bidrar till frustration vid tidsbokningar.
Vänlig personal
Professionell vård
God omhändertagande
Personal uppskattad
Telefonköer problematiska
Otrevlig telefonservice
Underbemanning
Svårt boka tid
allmän vård, vuxna, lokal community
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (99) & Google (15).