Strandängshälsan Skummeslöv - Mellbystrand logo

Strandängshälsan Skummeslöv - Mellbystrand

Tillfälligt ändrade öppettider i Mellbystrand Just nu har vi begränsade resurser, vilket innebär att vi tyvärr behöver hålla vår filial i Mellbystrand stängd vissa dagar i veckan. Vi finns som vanligt tillgängliga i Skummeslövsstrand måndag-fredag 8.00-17.00, och gör vårt bästa för att ge dig en trygg och god våd även under denna period. Tack för din förståelse! Följande dagar har vår filial i Mellbystrand stängt: Onsdag 11/6 Torsdag 13/6

Strandängshälsan den privata vårdcentralen med Dig i centrum, vartän i livet Du befinner Dig. Vi vill att Du ska kunna känna en trygghet i att träffa samma läkare, sjuksköterska, sjukgymnast eller annan personal oavsett om Du behöver hjälp någon gång per år eller om livet i perioder gör att Du behöver tätare kontakter. Vi finns för Dig både i Mellbystrand Kustvägen 120 och Allarp i Skummeslövsstrand Valhallavägen 1! Vi erbjuder läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, psykologmottagning, arbetsterapeut, sjukgymnastik och barnavårdscentral. Allt i våra egna lokaler för Dig.
- På denna vårdcentral arbetar följande legitimerade yrkesgrupper: Arbetsterapeut Fysioterapeut/Sjukgymnast Läkare Psykolog Sjuksköterska Här finns även undersköterska.

Informationen uppdaterades 13:04 - 7 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Strandängshälsan Skummeslöv - Mellbystrand har fått i Nationella Patientenkäten.

Mellbystrand
Skummeslöv
Mellbystrand

Helgdagar stängt

Vårdcentral (BT), Provtagningsverksamhet, öppen vård, Tobaksavvänjning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Kuratorsverksamhet, Arbetsterapi, Primärvårdsrehabilitering, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Barnhälsovård/BVC, Vaccination mot covid-19

4.2
3.3
Karin B.
5 nov, 2024
Snorkigt och snävt, på gränsen till otrevligt bemötande av sjuksköterskor som ringer upp för att ge en tid.
Pierre J.
20 okt, 2020
Har ringt och mailat dem men får ingen kontakt med någon el svar. Ville ev skriva in mig hos dem men de är uppenbarligen inte intresserade av att detta. Dåligt när man inte får någon respons alls.