Håstaholmens hälsocentral logo
Vårdcentral

Håstaholmens hälsocentral

Håstaholmens hälsocentral ansvarar för basuppdraget inom Hälsoval Gävleborg och har finansiering av landstinget Gävleborg.

Aktuell information

Information om listningsstopp Håstaholmens hälsocentral har för närvarande ett listningsstopp som att gälla under de närmaste 6 månaderna, 2025-02-26--2025-08-26. Detta innebär att vi tyvärr inte kan ta emot nya patienter under denna period. Listningsstoppet har införts för att säkerställa att vi kan upprätthålla god vårdkvalitet och rimliga väntetider för våra befintliga patienter. För dig som redan är listad hos oss: - Din vård fortsätter som vanligt - Du behöver inte vidta några åtgärder - Du kan boka tid på samma sätt som tidigare För dig som önskar lista dig hos oss: - Vi hänvisar till andra hälsocentraler i området - Listningsstoppet beräknas upphöra om 6 månader - Du är välkommen att kontakta oss då för att lista dig Vi beklagar de olägenheter detta kan medföra och tackar för er förståelse. Vid frågor, vänligen kontakta vår reception.

Informationen uppdaterades 16:09 - 18 mar, 2025

Här kan du se omdömen som Håstaholmens hälsocentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Arbetsterapi, Allmänmedicin, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Psykologverksamhet, vuxna, Vårdcentral (BT), Distriktssköterskeverksamhet, Hjälpmedelsverksamhet

2.1
2.5
Raija H.
14 maj, 2025
Det saknas respekt för (äldre?)patienten hos vissa/vissa läkare. Skärpning!!! Övrig personal får 4-5 stjärnor.
2.8
Anette P.