Håstaholmens hälsocentral logo
Vårdcentral

Håstaholmens hälsocentral

Håstaholmens hälsocentral ansvarar för basuppdraget inom Hälsoval Gävleborg och har finansiering av landstinget Gävleborg.

Aktuell information

Viktig information till dig som är eller funderar på att bli ny patient hos oss: Vi är glada att du valt eller överväger att lista dig hos oss. För att övergången ska bli smidig vill vi informera om några viktiga saker: Recept och läkemedel: Om du har pågående medicinering, se till att förnya dina recept hos din nuvarande hälsocentral innan du listar om dig – särskilt om du använder läkemedel som kräver uppföljning. Administrativa ärenden: Intyg, journalkopior och remisser kan ha väntetid på flera veckor beroende på belastning. Planera i god tid. Tidsbokning och tillgänglighet: Om du är nylistad kan du behöva boka ett nybesök för att vi ska kunna ta över din vård, särskilt vid kroniska sjukdomar, sjukskrivning eller omfattande medicinering. Väntetider kan förekomma. Vi vill kunna ge dig bästa möjliga vård och då är det viktigt att övergången sker tryggt och planerat. Tack för att du visar hänsyn och planerar i god tid!

Informationen uppdaterades 09:08 - 22 aug, 2025

Här kan du se omdömen som Håstaholmens hälsocentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Arbetsterapi, Psykologverksamhet, vuxna, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Vårdcentral (BT), Hjälpmedelsverksamhet

2.1
2.5
Raija H.
14 maj, 2025
Det saknas respekt för (äldre?)patienten hos vissa/vissa läkare. Skärpning!!! Övrig personal får 4-5 stjärnor.
2.8
Anette P.