Välkommen till Vårdcentralen Torshälla! På läkarmottagningen, familjecentralens barnhälsovård och mödravården finns hela familjens läkare och sjuksköterskor samlade. Våra läkare har arbetat hos oss under många år, några av dem är speciellt inriktade på diabetes. Vi har även sköterskor med specialkompetens inom diabetes samt astma/KOL. Finns det något vi kan göra bättre, tar vi gärna emot synpunkter.
Vårdcentralen Torshälla får beröm för labbpersonal och vissa delar av mottagningspersonalen, medan många patienter rapporterar otrevligt och frustrerande bemötande vid telefonkontakt och långa väntetider samt sällan samma läkare. Väntarummet anses av många vara i stort behov av förbättring. Vårdcentralen passar särskilt bra för patienter med diabetes och astma/KOL, samt för allmän familjevård.
Bra personal på labbet
Själv stående och omtänksamma
Goda akut tider
Brist på tydlighet
diabetes, astma/KOL, familjevård
*Sammanfattat från Google (28) & Nationell patientenkät (77).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Bra personal på labbet
Själv stående och omtänksamma
Goda akut tider
Brist på tydlighet
diabetes, astma/KOL, familjevård
*Sammanfattat från Google (28) & Nationell patientenkät (77).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!