primary care

Vårdcentralen Ekensberg Nyköping

16 juni-15 augusti är drop in-provtagningen endast öppen på förmiddagen.

Välkommen till vårdcentralen Ekensberg! Hos oss finns en bred medicinsk kompetens inklusive barnavårdscentral (BVC). Vi kan hjälpa dig med de vanligaste sjukdomarna, kroniska sjukdomar, psykisk ohälsa och olika skador. Vi kan också hjälpa dig med rådgivning rörande hälsa och livsstil. Från oss får du vid behov remiss till specialistvård. Läs mer om vad vi erbjuder under Vårt utbud och Aktuellt här på samma sida. Du hittar oss på Hälsovägen 1, i närheten av Stenkulla och Isaksdal (sväng av vid Lennings väg).

Informationen uppdaterades 09:10 - 12 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Ekensberg Nyköping har fått i Nationella Patientenkäten.

+4615524#### Visa nummer

Vårdcentral (BT), Vaccination mot covid-19, Allmänmedicin

Vårdcentralen Ekensberg Nyköping erbjuder patienterna en trevlig miljö och ett professionellt bemötande, vilket uppskattas av många. Personalens förmåga att kommunicera tydligt om behandling och ge möjlighet till frågor är särskilt uppskattat. Dock påpekar vissa patienter brister i kontinuiteten, särskilt med praktikpersonal och problem vid receptförnyelse. Trots dessa nackdelar finns det enighet om att det är enkelt att besöka vårdcentralen. Totalt sett, en plats för allmänna sjukvårdsbehov och familjer.
Trevlig och kunnig personal
Bra bemötande och omsorg
Tydlig information om behandlingen
Lätt att ställa frågor
Enkelt att nå vårdcentral
Problem med receptförnyelse
Praktikanter orsakade komplikationer
Lång väntetid på ansvarig läkare
Kroniska sjukdomar, barn, allmän vård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (126) & Google (5).

2.9
2.8
Dyana H.
22 jul, 2024
Kan absolut inte få tag på någon när man ringer, har ringt flera gånger för att försöka boka tid men får ingen svar
4.3
Emilia E.
8 maj, 2024
De har hjälpt mig mycket. Har fått tid snabbt och de har lyssnat på mig kring mina problem. Skulle verkligen rekommendera dem.