mental health

Kuratorsteamet Vårdcentralen Fröslunda Eskilstuna

Hos oss kan du få råd, stöd och vägledning i personliga frågor samt information om sociala rättigheter. Vi gör bedömningssamtal och kan slussa dig vidare till andra instanser om du behöver det. Vi ingår även i ett rehabiliteringsteam där du kan får hjälp av andra yrkesgrupper vid behov. Hos oss kan du få råd, stöd och vägledning i personliga frågor samt information om sociala rättigheter. Vi gör...

Informationen uppdaterades 09:32 - 16 jan, 2024

+461610#### Visa nummer

Kuratorsverksamhet

Kuratorsteamet på Vårdcentralen Fröslunda i Eskilstuna får ofta beröm för trevlig personal och snabb behandling. Receptionen hjälper patienter rätt, vilket ger en positiv upplevelse för många. Vissa upplever dock att det kan vara svårt att få tid, och att kommunikation saknas ibland. Trots detta får kuratorerna ofta positiva omdömen för deras stöd och vägledning. Även om lokalerna är gamla, uppvägs detta av den generellt trevliga personalen.
Trevlig personal
Snabb behandling
Bra kurator
Rätt vägledning
Bristande kommunikation
Dåligt bemötande
Gamla lokaler
allmän vård, mental hälsa
*Sammanfattat från Google (29).