primary care

Vårdcentralen Fröslunda Eskilstuna

Välkommen till vårdcentralen Fröslunda! Här samverkar flera olika yrkeskategorier för att du som patient ska få en så god vård som möjligt. Hos oss kan du komma i kontakt med läkare, distriktssköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeut, medicinska sekreterare samt kurator. På vårdcentralen finns även en rehabiliteringskoordinator som arbetar med bland annat...
Vårdcentralen Fröslunda Eskilstuna

Välkommen till vårdcentralen Fröslunda!
På vårdcentralen finns även en rehabiliteringskoordinator som arbetar med bland annat sjukskrivningsärenden.
I våra lokaler finns även vårat laboratorium samt en privatpraktiserande fotvårdsspecialist.

Informationen uppdaterades 03:16 - 5 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Vårdcentralen Fröslunda Eskilstuna har fått i Nationella Patientenkäten.

+461610#### Visa nummer

Onsdag - Fredag
Måndag - Tisdag

Vårdcentral (BT), Allmänmedicin, Vaccination mot covid-19

Vårdcentralen Fröslunda i Eskilstuna ger en blandad upplevelse. Många patienter är imponerade av den trevliga och hjälpsamma personalen och det snabba tillmötesgåendet vid akuta situationer. Däremot framhävs svårigheter att få tid, otrevliga bemötanden och inkonsekvent information som återkommande problem. Trots några negativa aspekter finns det flera som är nöjda med vårdcentralens verksamhet och vissa vårdinstanser där.
Trevlig och hjälpsam personal
Otrevligt bemötande
Svårigheter att boka tid
Snabb behandling vid akut vård
Bra distriktssköterskor
Bra läkarbesök, noggrannhet
Felaktig information ibland
Inskriven, älskar vårdcentralen
Byter ofta läkare
allmänvård, snabbakuten
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (74) & Google (29).

4.9
Lillemor L.
17 apr, 2025
Mycket trevligt och proffsigt bemötande!
4.8
Nils J.
23 maj, 2024
Min första tanke när jag valde fröslunda vårdcentral var arr det är väll lika skit som alla andra. Men jag hade fel. Jag har aldrig varit. En om en så bra vårdcentral. Så trevliga sköterskor och läkare. Alla som jobbar här är inga vanliga sjukvårds personal. För mej är dom änglar. Jag kan bara säga att jag älskar den här vårdcentralen. Och en av dom bästa läkarna här har nyss fått ett barn så jag vill skicka ett stort grattis.