primary care

Capio Vårdcentral Östermalm

Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande när du besöker vår vårdcentral. För utförligare information om vilken typ av vård vi kan erbjuda läs mer under Vårt vårdutbud samt på vår hemsida. https://capio.se/hitta-mottagning/primarvard/vardcentraler/ostermalm/ När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden av...
Capio Vårdcentral Östermalm

När vårdcentralen är stängd kan du få hjälp med enklare akuta ärenden av oss på Capio alla dagar, året runt, fram till klockan 22.
Starta ditt besök hos Capio Go. Klistra in följande länk in din webläsare: https://capio.se/digitala-tjanster/capio-go/

Informationen uppdaterades 16:41 - 1 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Capio Vårdcentral Östermalm har fått i Nationella Patientenkäten.

Medicinsk fotvård, Vaccinationsverksamhet, Vaccination mot covid-19, Allmänmedicin, Psykologverksamhet, vuxna, Distriktssköterskeverksamhet, Kuratorsverksamhet, Vårdcentral (BT), Psykologverksamhet, barn och ungdom, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Inkontinensmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård

Capio vårdcentral Östermalm har fått blandade recensioner. Många patienter upplever att de blir trevligt bemötta med bra information och kommunikation. Det är även enkelt att nå vårdcentralen. Å andra sidan finns det klagomål på långa väntetider för att få tider, förvirring vid tidsbokning och otrevlig personal. För patienter som söker primärvård och vanliga besök kan vårdcentralen vara lämplig.
Trevligt bemötande
Bra information och kommunikation
Lång väntetid för tider
Förvirring vid tidsbokning
Otrevlig och ohjälpsam personal
Primärvård, vanliga besök
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (100), Google (24) & Facebook (1).

2.7
2.3
Tina S.
4 mar, 2025
Långa väntetider och otrevliga personal. Personalen är ohjälpsamma.
Anders
13 apr, 2018
Jag skulle inte rekommendera Capio Vårdcentral i Östermalm till någon. Oerhört oprofessionellt bemötande, nästan som de inte ens vill ha en som kund. Väldigt arroganta i deras svar, och inget intresse alls av att lyssna på vad man har att säga, där telefonisten snarare hänvisade till andra vårdcentraler. Kötiden är över 4 veckor för att träffa en läkare, vilket de tydligt markerar och avslutar med att "det kan du kanske ha i åtanke, om du vill vara skriven här så är kötiden minst 4 veckor", där man snabbt får en känsla av de försöker bolla över en till annan vårdcentral. Gör er själva en tjänst och välj annan mottagning, finns gott om sådana på Östermalm där man faktiskt också upplever att bemötandet och väntetiderna är betydligt bättre! 0 stjärnor av 5 möjliga får de av mig!