Fysioterapin Håsten, Varberg är en vårdmottagning i Varberg.
Mottagningen ligger på Vårdcentralen Håsten, Håstens torg 6, Varberg, 43230 Varberg.
På vårdcentralen finns flera yrkesgrupper som undersöker, bedömer och behandlar smärta och stelhet i kroppens olika delar. Ibland behöver du hjälp efter en skada eller efter en operation. Ibland är tillståndet kroniskt eller stressrelaterat. Tillsammans med dig lägger vi upp en behandlingsplan för ett fortsatt hälsosamt liv. Fysioterapi Våra fysioterapeuter är experter på kroppens rörelseapparat och behandlar framförallt olika sorters smärta, stelhet i leder och svaghet i muskler. Här får du behandling och smärtlindring av dina besvär. Ofta är rörelse och träning i olika former en del av behandlingen. Vi hjälper dig med: - Utredning och behandling - Smärtbehandling - Individuell träning - Gruppträning - Fysisk aktivitet på recept - Artros-skola - Stresshantering - Hjälpmedel
Källa: HSA-katalogen
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!

Penila papler är små, ofarliga knottror som sitter i en eller flera rader runt kanten på ollonet. De är vanliga, helt normala och beror inte på en könssjukdom.

Snarkskena (apnéskena) är ett hjälpmedel för dig som snarkar eller lider av sömnapné. Läs allt om användning och kostnad här.