primary care

Nybro hälsocentral

Till oss är du välkommen både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär. Här kan du bland annat få råd och vård inom astma/KOL, blodtryck, demens, diabetes, inkontinens, psykisk hälsa, provtagning och vaccinationer. Hos oss kan du också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor. Välkommen till oss! Verksamhetschef Jessica Sakshaug

Informationen uppdaterades 13:55 - 10 mar, 2025

Här kan du se omdömen som Nybro hälsocentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Söndag
Lördag

Söndag
Lördag

Medicinsk fotvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Livsstilsmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Psykologverksamhet, vuxna, Akutverksamhet med basåtagande i primärvård, Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet

3.8
4.3