primary care

Emmaboda hälsocentral

Till oss är du välkommen både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär. Här kan du bland annat få råd och vård inom astma/KOL, blodtryck, demens, diabetes, inkontinens, psykisk hälsa, provtagning och vaccinationer. Hos oss kan du också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor. Välkommen till oss! Verksamhetschef Carina Parai

Informationen uppdaterades 11:04 - 30 dec, 2024

Här kan du se omdömen som Emmaboda hälsocentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Provtagningsverksamhet, öppen vård, Livsstilsmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Psykologverksamhet, vuxna, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Vaccinationsverksamhet, Medicinsk fotvård

Emmaboda hälsocentral får varierande feedback. Flera patienter hyllar barnmorskor och beskriver trevlig personal. Dock är det många som kommenterar svårigheter med att få hjälp och att boka läkartid. Sammantaget uppskattas bemötandet, men tillgängligheten kan vara ett problem.
Bra barnmorska
Ingen hjälp vid behov
Svårt att få läkartid
Trevliga, hjälpsamma sköterskor/läkare
Lång väntetid för återkoppling
Snabbt och trevligt bemötande
Barn, kvinnlig hälsa, allmän vård
*Sammanfattat från Google (13).

4.8
1 omdöme
4.8
Norbert P.
22 jun, 2021
Tack vare den långlevande kontakten med en och samma läkare och övrigt kan jag ge höga betyg