Till oss är du välkommen både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär.
Här kan du bland annat få råd och vård inom astma/KOL, blodtryck, demens, diabetes, inkontinens, psykisk hälsa, provtagning och vaccinationer. Hos oss kan du också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor.
Välkommen till oss!
Basenhetschef Azadeh Rahimi
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
77.1av 100
Helhetsbetyg 2024
±8.6 konfidensintervall
91 svar (47% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck80.1±8.4Medel 80.1
Emotionellt stöd67.4±11.3Medel 76.6
Delaktighet och involvering75.1±9.1Medel 79.8
Respekt och bemötande82.4±8.0Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering68.7±9.5Medel 72.6
Information och kunskap73.2±9.3Medel 76.5
Tillgänglighet82.8±7.7Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Gamleby hälsocentral erbjuder vård med kunnig personal och snabb service. Några patienter lyfter också fram att de haft väldigt bra läkare. En vanlig upplevelse är att det ofta känns opersonligt eftersom man sällan får träffa samma läkare. Det är ibland rekommenderat att boka tid i förväg. Sammantaget erbjuds en kvalificerad vård, men det finns rum för förbättring vad gäller kontinuitet och personligt bemötande.
Kunnig personal
Snabb service
Opersonligt
Sällan samma läkare
Bra läkare
Bokning rekommenderad
kronisk sjukdom, provtagning, vuxna
*Sammanfattat från Google (9) & Nationell patientenkät (80).
Kunnig personal
Snabb service
Opersonligt
Sällan samma läkare
Bra läkare
Bokning rekommenderad
kronisk sjukdom, provtagning, vuxna
*Sammanfattat från Google (9) & Nationell patientenkät (80).