primary care

Norrlidens hälsocentral

Till oss är du välkommen både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär. Här kan du bland annat få råd och vård inom astma/KOL, blodtryck, demens, diabetes, inkontinens, psykisk hälsa, provtagning och vaccinationer. Hos oss kan du också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor. Välkommen till oss! Verksamhetschef Katarina Jervelind

Informationen uppdaterades 10:42 - 20 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Norrlidens hälsocentral har fått i Nationella Patientenkäten.

91%

Provtagningsverksamhet, öppen vård, Livsstilsmottagning, primärvård, Diabetesmottagning, primärvård, Minnesmottagning, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Hypertonimottagning, primärvård, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin

Norrlidens hälsocentral upplevs som en livlig vårdcentral med trevlig personal och effektiv service av många patienter. Det finns dock förekommande klagomål på svårigheter att få vård och krångliga system. Vårdcentralen har hyllats för sitt bemötande, med positiva upplevelser av trevlig och snabb service, även om vissa lyfter brister i medicinsk bedömning och angelägenhet i hantering av patientbesvär. Många tycker starkt om centrens trevliga bemötande men frustration finns över brister i smidig och tillgänglig vård.
Trevlig personal
Enkel parkering
Krångligt system
Brist på provtagning
N/A
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (54) & Google (10).

3.8
Margareta P.
13 maj, 2024
Lätt att få tid, trevligt bemötande o duktig personal.
3.8
Anna C.
25 nov, 2019
Alltid trevligt och proffsigt bemötande.