Till oss är du välkommen både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär.
Här kan du bland annat få råd och vård inom astma/KOL, blodtryck, demens, diabetes, inkontinens, psykisk hälsa, provtagning och vaccinationer. Hos oss kan du också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor.
Välkommen till oss!
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
65.4av 100
Helhetsbetyg 2024
±11.0 konfidensintervall
72 svar (39% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck62.0±11.6Medel 80.1
Emotionellt stöd59.2±13.8Medel 76.6
Delaktighet och involvering62.9±11.4Medel 79.8
Respekt och bemötande74.4±10.3Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering56.6±11.5Medel 72.6
Information och kunskap58.8±11.4Medel 76.5
Tillgänglighet75.4±9.9Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Mönsterås hälsocentral har bra vård för kroniska sjukdomar och ligger smidigt nära E22. Många uppskattar den breda vården och rådgivning som erbjuds. Dock finns det flera svårigheter, såsom problem med att boka tid och bristen på en fast läkare. Många patienter har upplevt bristande återkoppling på provsvar samt en avsaknad av empati och känslomässigt stöd.
Nära E22, lätt att hitta
Bred vård och rådgivning
Svårt att boka tid
Brist på kontinuerlig läkare
Dålig återkoppling på provsvar
Brist på empati och stöd
Bra vid kronisk sjukdom (alla)
kroniska sjukdomar, allmän vård
*Sammanfattat från Google (10), Facebook (2) & Nationell patientenkät (72).
Nära E22, lätt att hitta
Bred vård och rådgivning
Svårt att boka tid
Brist på kontinuerlig läkare
Dålig återkoppling på provsvar
Brist på empati och stöd
Bra vid kronisk sjukdom (alla)
kroniska sjukdomar, allmän vård
*Sammanfattat från Google (10), Facebook (2) & Nationell patientenkät (72).