Till oss är du välkommen både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär.
Här kan du bland annat få råd och vård inom astma/KOL, blodtryck, demens, diabetes, inkontinens, psykisk hälsa, provtagning och vaccinationer. Hos oss kan du också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor.
Välkommen till oss!
Verksamhetschef Helene Svensson
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
87.1av 100
Helhetsbetyg 2024
±6.8 konfidensintervall
94 svar (52% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck90.5±6.1Medel 80.1
Emotionellt stöd85.7±8.6Medel 76.6
Delaktighet och involvering84.6±7.6Medel 79.8
Respekt och bemötande90.2±6.2Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering83.3±7.6Medel 72.6
Information och kunskap82.4±7.9Medel 76.5
Tillgänglighet91.0±5.8Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Patienterna på Kristinebergs hälsocentral är övervägande nöjda med det vänliga och serviceinriktade personalen, och många upplever att läkare är empatiska och engagerade. Atmosfären är oftast trevlig och informerande, vilket resulterar i att många gärna rekommenderar kliniken. Dock finns några återkommande problem, som långa väntetider och ibland försenade recept, vilket kan påverka en del erfarenheter negativt.
Vänlig personal
Långa väntetider
Receptfördröjningar
Vissa personal är otrevliga
kroniska sjukdomar, hälsovägledning
*Sammanfattat från Google (8) & Nationell patientenkät (67).
Vänlig personal
Långa väntetider
Receptfördröjningar
Vissa personal är otrevliga
kroniska sjukdomar, hälsovägledning
*Sammanfattat från Google (8) & Nationell patientenkät (67).