Till oss är du välkommen både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär.
Här kan du bland annat få råd och vård inom astma/KOL, blodtryck, demens, diabetes, inkontinens, psykisk hälsa, provtagning och vaccinationer. Hos oss kan du också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor.
Välkommen till oss!
Verksamhetschef Susanne Barthelmann
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
73.7av 100
Helhetsbetyg 2024
±10.2 konfidensintervall
72 svar (44% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck75.9±10.2Medel 80.1
Emotionellt stöd70.4±12.1Medel 76.6
Delaktighet och involvering71.0±11.0Medel 79.8
Respekt och bemötande81.6±9.1Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering62.2±11.4Medel 72.6
Information och kunskap66.2±11.1Medel 76.5
Tillgänglighet81.8±8.9Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Gripens hälsocentral i Oskarshamn är en vårdcentral med många nöjda patienter. Personalen är allmänt trevlig och hjälpsam, och flera patienter uttrycker att det går snabbt att få hjälp här. Det effektiva arbetssättet uppskattas av många. Trots det, upplevde enstaka en mindre välkomnande atmosfär. Det centrala läget är också en fördel. Sammanfattningsvis, ett pålitligt val för de flesta hälsobehov.