primary care

Aktuell information

Laboratoriet stänger klockan 13:00 dagen före helgdag.

Till oss är du välkommen både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär. Här kan du bland annat få råd och vård inom astma/KOL, blodtryck, demens, diabetes, inkontinens, psykisk hälsa, provtagning och vaccinationer. Hos oss kan du också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor. Välkommen till oss!

Informationen uppdaterades 13:59 - 5 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Vimmerby hälsocentral har fått i Nationella Patientenkäten.

75%

Söndag
Lördag

Söndag
Lördag

Drop-in-tider

Provtagning
Provtagning

Provtagningsverksamhet, öppen vård, Diabetesmottagning, primärvård, Minnesmottagning, Inkontinensmottagning, primärvård, Livsstilsmottagning, primärvård, Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Vårdcentral (BT), Vaccinationsverksamhet, Medicinsk fotvård, Allmänmedicin, Distriktssköterskeverksamhet, Akutverksamhet med basåtagande i primärvård

Vimmerby hälsocentral har fått beröm för sin vänliga och trevliga personal, samt en välkomnande atmosfär. Mottagningen är lätt att hitta och hörselavdelningen särskilt rekommenderas. Dock upplever många patienter att läkarnas kvalitet inte motsvarar förväntningarna och kapaciteten ibland är begränsad, vilket kan leda till otillräckligt medicinskt stöd.
Mycket vänlig personal
Begränsad kapacitet
Otillräckligt medicinskt stöd
Hörselavdelningen rekommenderas
allmän medicinsk vård, hörselvård
*Sammanfattat från Google (16).

1 omdöme
johan g.