Till oss är du välkommen både vid tillfälliga besvär och kronisk sjukdom. Vi ger dig en kvalificerad medicinsk bedömning och strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt. Vi utreder och behandlar de flesta sjukdomar och besvär.
Här kan du bland annat få råd och vård inom astma/KOL, blodtryck, demens, diabetes, inkontinens, psykisk hälsa, provtagning och vaccinationer. Hos oss kan du också få hjälp med att ändra dina levnadsvanor.
Välkommen till oss!
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
76.6av 100
Helhetsbetyg 2024
±6.7 konfidensintervall
156 svar (44% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck77.7±6.8Medel 80.1
Emotionellt stöd75.6±8.4Medel 76.6
Delaktighet och involvering73.8±7.2Medel 79.8
Respekt och bemötande84.1±5.9Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering66.2±7.5Medel 72.6
Information och kunskap73.4±7.1Medel 76.5
Tillgänglighet82.3±6.0Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Vimmerby hälsocentral har fått beröm för sin vänliga och trevliga personal, samt en välkomnande atmosfär. Mottagningen är lätt att hitta och hörselavdelningen särskilt rekommenderas. Dock upplever många patienter att läkarnas kvalitet inte motsvarar förväntningarna och kapaciteten ibland är begränsad, vilket kan leda till otillräckligt medicinskt stöd.