Ebby Gynekologmottagning Varmbadhuset logo
Gynekolog

Ebby Gynekologmottagning Varmbadhuset

Ebby Gynekologmottagning, fd. Anna-Karin Welin Gynekologmottagning, är en specialistläkarmottagning inom gynekologi. Mottagningen drivs i privat regi och har avtal med Region Halland. Våra priser är samma som i landstinget. Frikort gäller. Kortbetalning föredras. Distansstimuleringar utföres i samarbete med Livio, Göteborg. Telefon- och öppettider hänvisas till webbplats.

Informationen uppdaterades 15:23 - 29 mar, 2025

Här kan du se omdömen som Ebby Gynekologmottagning Varmbadhuset har fått i Nationella Patientenkäten.

Torsdag
Onsdag
Måndag - Tisdag

Gynekologi

Tess R.
8 okt, 2024
Agnes Agnieszka P.
22 jun, 2024
Jag har varit där 2 ggr i juni 2024. Trevliga moga damer som driver kliniken påverkade min upplevelsen på ett väldigt positivt sätt. Jag kände mig trygg och fick mycket mer information om min hälsa än jag har tänkt mig tidigare. Lätt att skaffa tid. Varmt rekommenderas