Vi är en liten familjeläkarmottagning med närhet och personlig service.
Vi vill att du ska känna att du får god vård och ett vänligt bemötande när du besöker oss! Hos oss är alla välkomna!
Vi erbjuder dig hälso- och sjukvård av personal med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet.
Hos oss arbetar specialistläkare i allmänmedicin och utbildningsläkare, sjuksköterskor, distriktssköterska, undersköterska, och läkarsekreterare. Vi har specialistmottagningar, där våra sjuksköterskor arbetar inom områdena astma/KOL, diabetes, demens, blodtryck, sårvård och vaccinationer bland annat. Vi har en livsstilsmottagning där vi erbjuder patienter stöd och utbildning i livsstilsförändringar när det gäller kost, vikt, motion, alkohol och rökning.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
90.2av 100
Helhetsbetyg 2024
±6.6 konfidensintervall
79 svar (56% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck92.0±6.2Medel 80.1
Emotionellt stöd86.6±8.8Medel 76.6
Delaktighet och involvering90.1±6.8Medel 79.8
Respekt och bemötande94.0±5.3Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering88.7±7.1Medel 72.6
Information och kunskap89.0±7.0Medel 76.5
Tillgänglighet90.3±6.6Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Slottsfjärdens läkarmottagning i Kalmar är känd för sitt vänliga och professionella bemötande, med snabba och kompetenta tjänster från sitt medicinska team. Många patienter uppskattar den övergripande vårdkvaliteten och känslan av att bli respekterade och informerade. Några enstaka negativa upplevelser har rapporterats rörande problem vid blodprov och infusioner, men dessa tycks isolerade. Den goda servicen och personalens varma bemötande är något som många patienter värdesätter högt.
Professionell personal
Snabb hjälp
Kompetenta läkare
Vänligt bemötande (alla)
Misslyckade blodprovstagningar
Infusionsproblem
barn, vaccinationer, hjärtsjukvård
*Sammanfattat från Google (8) & Nationell patientenkät (103).
Professionell personal
Snabb hjälp
Kompetenta läkare
Vänligt bemötande (alla)
Misslyckade blodprovstagningar
Infusionsproblem
barn, vaccinationer, hjärtsjukvård
*Sammanfattat från Google (8) & Nationell patientenkät (103).