primary care

Hallstahammar-Kolbäck Närvården

På mottagningen i Hallstahammar finns läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, dietist, psykolog, arbetsterapeut, fysioterapeuter, mödravård (barnmorskor) och barnhälsovård (BVC). Hälsocenter finns två dagar i veckan i Hallstahammar och kan hjälpa dig med livsstilsförändring. Kolbäck har öppet mellan kl. 8-16 mån-ons-fre. Vi har distriktssköterskemottagning, läkarmottagning och laboratorium öppet dessa dagar. Du bokar din tid på 021-176700. Övriga yrkesprofessioner hittar du på Vårdcentralen i Hallstahammar. Verksamhetschef Erica Westergård erica.westergard@regionvastmanland.se
20250517 Vi har 5 fasta läkare. 2 Allmänspecialister, 1 Specialist i internmedicin/hematologi 1 Geriatriker. Utöver detta har vi även en utbildningsläkare, ST- Läkare.

Informationen uppdaterades 11:51 - 9 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Hallstahammar-Kolbäck Närvården har fått i Nationella Patientenkäten.

65%

Allmänmedicin, Vårdcentral (BT)

Hallstahammar-Kolbäck Närvården erbjuder en blandad upplevelse för patienter. Vissa recensenter lyfter fram positiva möten med kunnig personal, särskilt bland sköterskorna. Däremot finns det klagomål på bemötande och brist på kommunikation samt koordinering inom vårdcentralen. Många patienter känner att deras vårdbehov inte bemöts tillräckligt och väntetiderna är långa. Åsikterna om vårdkvaliteten är delade.
Vänliga sköterskor
Dåligt bemötande
Brist på samordning
Dålig kommunikation
Lång väntetid
Kunnig läkare
N/A
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (102) & Google (5).

2.5
2.5
Marita W.
11 jul, 2022
Denna recension gäller enbart Tillgänglighet! Ni är verkligen svåra att få tag på. Ringde idag 08:08 och då var ALLA dagens telefontider redan slut. Och telefontider är det ENDA sättet att komma i kontakt med er på denna vårdcentral. URUSEL tillgänglighet. Det är som att ni inte vill ha kunder. Längtar till den tiden då det alltid gick att få tag i en person via telefon varje dag och dessutom slippa lyssna igenom en hel hop med olika ointressanta meddelanden innan. Och därefter ska det knappas och knappas. Stackars alla äldre. Ni stänger dem ute med er "så kallade" telefonservice.
3.3
R
22 jul, 2017
Jag har varit till två läkare och en kurator. I det stora hela är jag mycket nöjd med allt från bemötandet i receptionen till mina vårdgivare. Dock var det lite krångligt att boka en läkartid då man tydligen bara kan boka samma dag man ringer och då gäller det uppenbarligen att ringa i mkt god tid. För mig som jobbar kan det vara krångligt att det går åt så mkt tid under en dag, först ska jag ringa, bli uppringd och ha möjlighet att åka iväg samma dag.