Herrgärdet Närvården logo

Herrgärdet Närvården

Vi är en tillgänglig och trygg vårdcentral som erbjuder god vård genom hela livet Förutom familjeläkare och distriktssköterskor kan du träffa våra barnmorskor, barnavårdscentral, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och kurator. På vår mottagningen finns eget laboratorium, livsstilsmottagning och kostnadsfri blodtrycksmätning i egenvårdsrummet. Verksamhetschef Carina Larsson

Informationen uppdaterades 13:33 - 13 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Herrgärdet Närvården har fått i Nationella Patientenkäten.

Receptionen
Receptionen

Vårdcentral (BT), Flyktingmedicin, Allmänmedicin

2.2
Maria S.
29 apr, 2024
Absolut ingen vårdcentral att rekommendera om man lider av psykisk ohälsa. Totalt okunniga.
4.8
Mary S.
16 aug, 2023
Alltid fått bra hjälp. Tid snabbt. Labbet på herrgärdet där blodprov tas är jättebra och tryggt. Marie är en av få som kan ta prov med mina dåliga vener