primary care

Kolsva Närvården

Hos oss arbetar tillsammans distriktsläkare, distriktssköterskor, barnmorska, samtalsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, undersköterskor och medicinsk sekreterare. Arbetsterapeut och dietist finns knutna till mottagningen. Vi vill vara basen i hälso- och sjukvården för dig och vid behov slussa dig vidare till de resurser som behövs. Vi vill att du ska känna dig trygg och välkommen att kontakta oss när du behöver. Vi vill även hjälpa dig till kunskap och egen insikt i hälsofrågor. Du alltid skall kunna vända dig till oss och få den hjälp som du är i behov av. Behöver du boka, omboka eller avboka din tid? Gör det när det passar dig genom att logga in i e-tjänsterna. För receptförnyelse av smärtstillande, sömnmedicinering alternativt beroendeframkallande medicinering krävs minst en telefonkontakt och förnyas inte genom 1177 e-tjänster.

Informationen uppdaterades 09:28 - 21 maj, 2025

Här kan du se omdömen som Kolsva Närvården har fått i Nationella Patientenkäten.

+462117#### Visa nummer

Vårdcentral (BT), Allmänmedicin

Kolsva vårdcentral får mycket beröm för deras tillgänglighet, där flera recensenter uppmärksammar det snabba och trevliga mottagandet från personalen. Särskilt lyfter de fram sjuksköterskorna och fysioterapeuten för deras professionalism. Vissa tycker dock att läkarkontakten är bristfällig och att vården är bättre lämpad för enklare ärenden. Trots vissa negativa åsikter, rekommenderar många denna vårdcentral för snabba bokningar och bra service.
Trevliga och hjälpsamma
Snabbt få tid
Professionell personal
Bra mottagning
Bristande läkarkontakt
Endast ytliga problem hanteras
Negativa upplevelser
allmän vård, snabba bokningar
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (81) & Google (9).

3.8
Marie T.
13 maj, 2024
Vilket fantastiskt fint omhändertagande jag fick när vassa valptänder varit i farten. Trots hög belastning en måndag blev jag mottagen med värme och proffsighet. Stort tack!
Kerstin C.
1 aug, 2022
Jag fick snabbt en läkartid och bemötandet var strålande, omsorgsfullt och noggrant.