Bra Liv Bankeryd vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län.
Hos oss är du välkommen oavsett ålder, oavsett om du har akuta besvär eller behöver uppföljning av en långvarig sjukdom. Du kan lista dig hos oss eller söka vård vid behov.
Vi hjälper dig med undersökningar, behandlingar och rådgivning vid både fysiska och psykiska besvär. Hos oss kan du få stöd kring till exempel livsstil, rehabilitering, vaccinationer och förebyggande hälsa. Vi erbjuder även digital kontakt när det passar dig bättre.
På vårdcentralen arbetar flera olika professioner tillsammans, bland annat läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och psykolog. Tillsammans arbetar vi för att ge dig en trygg vård och en bättre hälsa.
I samma hus som vårdcentralen finns barnhälsovård, kvinnohälsovård och apotek.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
84.0av 100
Helhetsbetyg 2024
±7.9 konfidensintervall
83 svar (45% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck85.5±7.6Medel 80.1
Emotionellt stöd81.7±9.4Medel 76.6
Delaktighet och involvering84.7±7.9Medel 79.8
Respekt och bemötande87.9±7.1Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering79.5±8.7Medel 72.6
Information och kunskap80.3±8.6Medel 76.5
Tillgänglighet86.3±7.4Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Bra Liv Bankeryd vårdcentral är populär för sitt professionella bemötande och lyhörd personal. Många patienter uppskattar den snabba tillgången till hjälp och det goda stödet de får. Många patienters upplevelse är att personalen är både kompetent och förstående, vilket skapar en trygg miljö. Trots detta finns det vissa klagomål kring bristande uppföljning och ineffektiv medicinering. Sammanfattningsvis är vårdcentralen väl lämpad för olika åldrar och behov, med särskilt fokus på allmänmedicin och kroniska tillstånd.
Professionellt bemötande
Inkluderande behandling
Bristande uppföljning
Överbelastad arbetsbelastning
barn, vuxna, kroniska sjukdomar, allmän vård
*Sammanfattat från Google (7), Facebook (4) & Nationell patientenkät (77).
Professionellt bemötande
Inkluderande behandling
Bristande uppföljning
Överbelastad arbetsbelastning
barn, vuxna, kroniska sjukdomar, allmän vård
*Sammanfattat från Google (7), Facebook (4) & Nationell patientenkät (77).