Ullvi-Tuna Närvården logo

Ullvi-Tuna Närvården

SOMMARINFO: Under v 24-34 är vår bedömningsmottagning (drop-in) stängd. Behöver du komma i kontakt med oss under denna tid är du välkommen att ringa oss på 0221-26570. Ni kan även nå oss via 1177 och chatten (1177 direkt).

Välkommen till oss på Närvården Ullvi-Tuna! Hos oss finns en familjeläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, barnavårdscentral, barnmorskemottagning, kurator, dietist, arbetsterapeut och fysioterapeut. Vi har även diplomerade rökavvänjare och specifik personal utbildad i samtal kring alkohol. Vår samtalspersonal kan erbjuda olika behandlingsformer, individuella samtal, digitala KBT och ACT-grupp. Vår bedömningsmottagning är öppen må-fre 9.30-10.30 för enklare symtom/besvär. Läs informationen då du kommer på plats. Vid infektionssymtom, ring oss istället på 0221-26570. Du ska alltid kunna vända dig till oss och få den hjälp som du är i behov av. Hos oss finns ett egenvårdsrum där du kan komma ner för att på egen hand ta ditt blodtryck utan att behöva boka en tid, detta rum är öppet mellan kl. 8-16 Behöver du boka, omboka eller avboka din tid? Gör det när det passar dig genom att logga in i 1177.se e-tjänster. Verksamhetschef Johanna Jansson johanna.jansson@regionvastmanland.se

Informationen uppdaterades 05:37 - 17 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Ullvi-Tuna Närvården har fått i Nationella Patientenkäten.

Dörren stängs 16:00

Allmänmedicin, Vårdcentral (BT)

Ullvi-Tuna Närvården erbjuder ett brett urval av tjänster inom hälsovård med vissa trevliga och hjälpsamma personalmedlemmar. Dock verkar telefonservicen lida av problem och många har upplevt utmaningar med otrevligt bemötande och långa väntetider för att få vård. Att nå läkaren har också rapporterats som en svårighet, vilket är frustrerande för patienter med brådskande ärenden.
Otrevligt bemötande
Svårt nå läkare
Dålig telefonservice
Lång väntetid
Snäll personal
Bra läkare
allmänvård, familjevård
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (74) & Google (7).

2.8
Pera K.
14 jun, 2024
Otrevliga och otillgängliga!
2.5
Susanne E.
4 jul, 2022
Mycket svårt att komma fram och få en telefontid . Kommer byta vårdcentral.