Habo vårdcentral erbjuder ett brett utbud av förebyggande hälsoinsatser och sjukvårdsinsatser, samlat under ett och samma tak. På vårdcentralen ska du alltid få ett vänligt och professionellt bemötande som präglas av ömsesidigt förtroende och respekt. Vårt mål är att finnas till för dig i de situationer då du behöver vår kompetens. Vi tar emot barn och vuxna som är sjuka och behöver råd eller vård. Vi arbetar förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
73.6av 100
Helhetsbetyg 2024
±10.1 konfidensintervall
73 svar (46% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck74.4±10.4Medel 80.1
Emotionellt stöd72.9±12.6Medel 76.6
Delaktighet och involvering73.5±10.3Medel 79.8
Respekt och bemötande81.1±9.1Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering68.6±10.6Medel 72.6
Information och kunskap69.3±10.6Medel 76.5
Tillgänglighet75.1±9.9Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Bra Liv Habo vårdcentral möts av ros och ris. Många uppskattar personalens trevliga bemötande och att lokalerna är moderna och välkomnande. Å andra sidan nämns svårigheter att få tag på vårdcentralen, speciellt via telefon, vilket många ser som en stor nackdel. Vissa uttrycker även oro över läkarnas lyhördhet och kunskap. För de som söker grundläggande vård och prioriterar trevlig miljö kan denna vårdcentral ändå vara ett bra alternativ.