Bra Liv Sävsjö vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, Region Jönköpings län.
Hos oss är du välkommen oavsett ålder, oavsett om du har akuta besvär eller behöver uppföljning av en långvarig sjukdom. Du kan lista dig hos oss eller söka vård vid behov.
Vi hjälper dig med undersökningar, behandlingar och rådgivning vid både fysiska och psykiska besvär. Hos oss kan du få stöd kring till exempel livsstil, rehabilitering, vaccinationer och förebyggande hälsa. Vi erbjuder även digital kontakt när det passar dig bättre.
På vårdcentralen arbetar flera olika professioner tillsammans, bland annat läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. Tillsammans arbetar vi för att ge dig en trygg vård och en bättre hälsa.
I samma hus som vårdcentralen finns folktandvården.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
76.8av 100
Helhetsbetyg 2024
±9.8 konfidensintervall
71 svar (40% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck76.4±10.2Medel 80.1
Emotionellt stöd76.9±11.6Medel 76.6
Delaktighet och involvering76.9±10.1Medel 79.8
Respekt och bemötande87.2±7.9Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering64.3±11.2Medel 72.6
Information och kunskap73.8±10.3Medel 76.5
Tillgänglighet80.0±9.3Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Bra Liv Sävsjö vårdcentral erbjuder ett professionellt och trevligt bemötande samt en ren miljö, vilket uppskattas av många patienter. Men vissa recensenter har också lyft fram problem gällande låg kontinuitet och svårigheter att få träffa samma läkare. Trots detta uppfattas vårdkvaliteten som hög av en del patienter.
Bra bemötande
Hög vårdkvalitet
Dåligt bemötande ibland
Kontaktmetoder bristfälliga
barn, vuxna, kroniska sjukdomar
*Sammanfattat från Google (5) & Nationell patientenkät (62).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Bra bemötande
Hög vårdkvalitet
Dåligt bemötande ibland
Kontaktmetoder bristfälliga
barn, vuxna, kroniska sjukdomar
*Sammanfattat från Google (5) & Nationell patientenkät (62).
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!