primary care

Bräcke Diakoni vårdcentralen Lokstallarna

Vårdcentralen Lokstallarna är en del av Bräcke diakoni, en stiftelse som drivs utan vinstsyfte. Vårdcentralen Lokstallarna finns här just för dig. Hos oss ska du känna dig välkommen, varje gång du kommer. Det är viktigt för oss att du alltid är nöjd, känner att vi ser dig och att vi lyssnar på dig. I varje besök ska det märkas att vi har stort engagemang, mycket kunskap och lite extra hjärta....
Bräcke Diakoni vårdcentralen Lokstallarna

Det är viktigt för oss att du alltid är nöjd, känner att vi ser dig och att vi lyssnar på dig. I varje besök ska det märkas att vi har stort engagemang, mycket kunskap och lite extra hjärta. Det tror och hoppas vi att du också känner.

Naturligtvis har vi allt som en vanlig vårdcentral har. Men vi vill vara lite mer än bara vanliga. Hos oss träffar du distriktsläkare, sjuksköterska, diabetes- och astmasköterska. Vi har också sjukgymnaster, arbetsterapeut, samtalsterapeuter och psykolog.

Vi har även ett laboratorium:
Endast förbokade tider. Boka tid genom att logga in på våra e-tjänster, alternativt ring vår telefonrådgivning på telefonnummer: 010-242 89 00. Viss väntetid kan ibland uppstå

Informationen uppdaterades 07:21 - 6 nov, 2024

Här kan du se omdömen som Bräcke Diakoni vårdcentralen Lokstallarna har fått i Nationella Patientenkäten.

+4610242#### Visa nummer

Tisdag - Torsdag
Måndag

Tisdag - Torsdag
Måndag

Vårdcentral (BT), Allmänmedicin

Bräcke Diakoni vårdcentral Lokstallarna i Jönköping får stort beröm för sitt vänliga och professionella bemötande, där många upplever att de får bra uppföljning och vård. Personalen lyfts särskilt fram för sin kompetens och omsorg. Lokalerna beskrivs som trevliga och vården som noggrann. Trots detta upplever vissa lång väntetid för besök och problem med tidsbokning. Kvaliteten bland läkarna kan upplevas som ojämn av vissa.
Vänligt och proffsigt bemötande
Kompetent och omsorgsfull personal
Bra uppföljning och vård
Kunniga läkare och sjuksköterskor
Långa väntetider för besök
Bra på att diagnosticera och behandla
Tar psykisk sjukdom på allvar
Ojämn kvalitet bland läkare
Problem med tidsbokning
Nekar tider vid behov
Vuxna, kroniska sjukdomar, mental hälsa
*Sammanfattat från Google (25) & Facebook (4).

1.8
1 omdöme
1.8
Ann W.
7 apr, 2025
Min läkare sjuk, fick en AT-läkare som fullständigt saknade empati och alla mina frågor angående olika symtom var ”normalt” Gick därifrån väldigt besviken efter ett mkt dåligt bemötande.