Vårdcentralen Aroma erbjuder fast läkarkontakt samt tillgång till specialistsjuksköterska, distriktssköterska, sjukgymnast och samtalsstöd. Vårt mål är bästa tillgänglighet, kundnöjdhet och bemötande. Hos oss kan du känna dig trygg. Vi lovar att förvalta ditt förtroende med omsorg. Låt oss bli din guide till en friskare framtid. Vi tar emot barn och vuxna som är sjuka och behöver råd eller vård.
Nationella Patientenkäten
Resultat från nationell patientundersökning
73.8av 100
Helhetsbetyg 2024
±10.7 konfidensintervall
65 svar (38% svarsfrekvens)
79.5 nationellt medel (41% svarsfrekvens)
Dimensioner
Helhetsintryck71.3±11.2Medel 80.1
Emotionellt stöd71.5±12.9Medel 76.6
Delaktighet och involvering76.2±10.6Medel 79.8
Respekt och bemötande82.4±9.3Medel 85.5
Kontinuitet och koordinering59.1±12.0Medel 72.6
Information och kunskap68.7±11.3Medel 76.5
Tillgänglighet81.2±9.5Medel 82.6
Markering visar nationellt medelvärde.
Vårdcentralen Aroma får både lovord och kritik. Många recensenter uppskattar den trevliga personalen och bra service. Dessutom lyfts viss personal fram som mycket skicklig. Några tycker att provtagningen är effektiv. Samtidigt uttrycker många missnöje med hög personalomsättning och otrevligt bemötande. Svårigheter att få vårdkontakt och upplevelsen av ineffektiv vård är också återkommande problem enligt flera recensioner.