Medicinmottagningen Köping logo

Medicinmottagningen Köping

Se till att du kontaktar oss i god tid för receptförnyelse. Medicinmottagningen är en internmedicinsk mottagning med planerad verksamhet. Här finns specialistmottagning för diabetes och andra hormonsjukdomar, blodsjukdomar, mag-/tarmsjukdomar, reumatiska sjukdomar, hjärt-/kärlsjukdomar, lung- och strokesjukdomar. Vi har även konsultläkare i neurologi, infektion och fysiologi. Ultraljusbehandling utförs för patienter med hudsjukdomar remitterade från hudklinik i Västerås.

Informationen uppdaterades 05:51 - 18 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Medicinmottagningen Köping har fått i Nationella Patientenkäten.

Drop-in-tider

Vilo-EKG

Diabetologi, Endokrinologi, Hematologi, Internmedicin, Kardiologi, Medicinsk gastroenterologi och hepatologi, Ljusbehandlingsverksamhet