primary care

Apladalen vårdcentral Värnamo

På Apladalens vårdcentral finns läkar- och distriktssköterskemottagning, sjukgymnastik, samtalsterapeut och arbetsterapeut/rehabkoordinator. Vi erbjuder mottagning för diabetes, astma/KOL, hjärtsvikt, vaccinationer samt hälsokontroller. Vårt mål är att anpassa oss efter dina behov. Det kallar vi primärvård på dina villkor. Vi tar emot barn och vuxna som är sjuka och behöver råd eller vård. Du kan ringa dygnet runt. När vårdcentralen är stängd kopplas du automatiskt till en jourmottagning. Vi arbetar förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning.
Kontakt med läkare, se under Det här kan du få hjälp med. Verksamhetschef Boel Simonsson.

Informationen uppdaterades 13:13 - 27 jan, 2025

Här kan du se omdömen som Apladalen vårdcentral Värnamo har fått i Nationella Patientenkäten.

+4610244#### Visa nummer

Allmänmedicin, Vårdcentral (BT), Provtagningsverksamhet, öppen vård

Apladalen vårdcentral i Värnamo ger ett trevligt bemötande enligt många patienter, vilket gör att besöken känns välkomnande. Enskilda upplevelser vittnar om snabb läkarkontakt och rena lokaler, medan några också uppskattar den omtänksamma personalen. Dock har flera påpekat problem med återkoppling samt längre väntetider. Enstaka recensioner framhäver även brister inom empati och kommunikation. Överlag erbjuds god service, men vissa förbättringar behövs inom kundrelationerna.
Trevligt bemötande
Dålig återkoppling
Rena lokaler
Omtänksam personal
Lång väntetid
Brist på empati
Bristande kommunikation
vuxna, allmänvård, hälsokontroller
*Sammanfattat från Google (24).

3.1
2.5