primary care

Aktuell information

Sommartider v 31-33 Må-fre 7-17. Receptionen: Må-tors 7-16. Fred 7-15

Vitala vc sätter patienten i centrum. Hos oss träffar du läkare, sjuksköterskor med specialistkompetens inom diabetes, diplomerad tobaksavvänjare, kostrådgivning samt fysioterapeuter, arbetsterapeut och KBT -terapeut. Vi tar emot barn från 1 år och vuxna som är sjuka och behöver råd eller vård. Du kan ringa dygnet runt. När vårdcentralen är stängd hänvisas du till Närakuten närakuten. Vi arbetar förebyggande och erbjuder hälso-och livsstilsrådgivning. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning.

Informationen uppdaterades 06:19 - 11 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Vitala vårdcentral Vetlanda har fått i Nationella Patientenkäten.

78%

76%

Torsdag
Onsdag
Tisdag
Måndag

Allmänmedicin, Sjukgymnastik/Fysioterapi, Kuratorsverksamhet, Distriktssköterskeverksamhet, Vårdcentral (BT), Astma- och KOL-mottagning, primärvård, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Arbetsterapi, Diabetesmottagning, primärvård, Tobaksavvänjning, primärvård, Hjärtsviktsmottagning, primärvård, Sjukvårdsrådgivning, Vaccinationsverksamhet

Vitala vårdcentral Vetlanda erbjuder ett vänligt bemötande både på plats och via telefon, med ett proffsigt och lyssnande team som gör sitt allra bästa för sina patienter. Den är lättillgänglig och inbjudande. Några patienter har dock upplevt problem med bemötandet från läkare samt otydliga receptprocesser. För de flesta är upplevelsen positiv och tillfredsställande.
Vänligt bemötande
Lyhörd personal
Proffsigt utförande
Dåligt läkare bemötande
Problem med recept
vuxna, barn från 1 år, diabetesvård, livsstilsrådgivning
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (78) & Google (5).

3.5
Elisabeth D.
16 apr, 2025
Mycket dåligt bemötande av min läkare på Vitala vårdcentral i Vetlanda. Mitt under vårat telefonsamtal lägger hon på luren utan ett avslut eller ett hejdå, fruktansvärt dåligt beteende från en läkare, jag kan inte förstå stt en läkare kan göra så mot sin patient.
Susanne Svensson
30 dec, 2018